Luontokuva.org

Luontokuva.org on Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n ylläpitämä suomalaisen luontokuvauksen portaali. Sivuston ylläpidon yhteystiedot.

Jäsensivujen käyttöoikeus on vain yhdistyksen jäsenillä. Rekisteröidy ja saat tarvittavat oikeudet rekisterinhoitajalta, joka tarkistaa että jäsenmaksuhistoria on kunnossa. 

Vältä useaan kertaan rekisteröintiä: lue rekisteröintilomake ja oikeinkirjoitus huolella ennen lähetystä. Tunnus ja salasana kannattaa valita siten, että ne ovat helposti muistettavia, näin muistat tunnuksesi ja voit lukea niitä kätevämmin myös esim. matkoilla ollessasi. Tunnuksen vähimmäispituus on 3 merkkiä.

Tunnuksien käyttö edellyttää evästeiden sallimista tälle sivustolle.

Jos salasanasi tai tunnuksesi on kadonnut, voit pyytää ne alla olevasta linkistä ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi. Jos olet vahingossa rekisteröitynyt kahdesti samalla sähköpostiosoitteella, järjestelmä ei turvallisuussyistä luovuta salasanaa. Ota silloin yhteyttä ylläpitoon.

Jos olet maksanut jäsenmaksusi vasta nyt, ja haluat nopeuttaa tunnusten saantia, voit lähettää kopion maksutiedoista käyttäjärekisterin ylläpidosta vastaavalle: rekisteri at luontokuva.org.


 
  </a><a href="/index.php/sivusto-info/rekisteroidy">Rekisteröidy
 Unohditko salasanasi?
 
   

Foorumi

 
Kaikille avoimessa foorumissa on oma erillinen rekisteröityminen. Salasanojen käytön helpottamiseksi voit rekisteröityä foorumiin samalla tunnuksella ja salasanalla, kuin mitä olet rekisteröitynyt jäsensivuille. Siirtyessäsi jäsensivuilta kirjoittamaan foorumiin, järjestelmä kysyy salasanan kuitenkin uudelleen. Tallentamalla salasanan kotikoneellasi järjestelmän muistiin voit navigoida sivustolla vapaasti.